Ontwikkelassessment

Inzicht in je kwaliteiten, valkuilen, drijfveren en interesses

ontwikkelassessment

Wil je meer inzicht krijgen in je kwaliteiten, valkuilen, drijfveren en interesses? En een helder antwoord krijgen op jouw loopbaan- of ontwikkelvraag? Dan is een ontwikkelassessment iets voor jou.

Op basis van een diepte-interview, testjes, opdrachten en vragenlijsten breng ik jouw profiel in beeld. Zodat je weet wat je kunt. Ziet wat je nog te doen hebt om verder te groeien. Doet wat je moet doen om meer tot je recht te komen op je werk. En nu wél voor die baan als leidinggevende durft te gaan. 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem vooral contact op! In een vrijblijvend gesprek vertel ik je graag meer.

“Ik ben bij Anke terechtgekomen voor een ontwikkelassessment. Dit was de start van een fijne samenwerking. Anke is open en prettig om mee te praten; we hadden meteen een goede klik. Ik voelde me goed begrepen, waardoor we snel mooie gesprekken voerden. Door het assessment heb ik inzicht gekregen in mijn sterke punten, ambities, mogelijkheden én ontwikkelpunten. Met een aantal van die ontwikkelpunten zijn we na het assessment concreet aan de slag gegaan. In een paar sessies hebben we mooie stappen gezet. Het heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven. Mede daardoor heb ik op professioneel vlak een flinke groei doorgemaakt.”
Eva

Interesse? Neem vrijblijvend contact op