Online programma Persoonlijk leiderschap

Wens voor meer balans?

Bore-out of burn-out op de loer?

 

Herpak in tien weken tijd jouw balans en regie. En leidt jouw persoonlijke én zakelijke leven weer ontspannen, effectief en met voldoening!

(Her)ontdek jouw persoonlijk leiderschap door het online bore-out en burn-out preventieprogramma Reis naar regie. In dit programma krijg je al mijn kennis en kunde van jarenlang coachen op het gebied van persoonlijk leiderschap. Een volledig coachingsprogramma voor jou als vrouwelijke professional, in jouw eigen tijd en tempo!

 

Online programma Reis naar regie

In tien weken tijd leer je stap voor stap hoe je (weer) de regie over je leven kunt nemen. Ik sta je als reisleider hierin bij. Je gaat leren om:

“Afgelopen jaar heb ik veel op mijn bordje gehad op het werk en dit maakte dat ik mezelf een beetje kwijt geraakt ben, althans zo voelde het. Alles altijd zo goed mogelijk willen doen, naar ieders tevredenheid. De reorganisatie die voor een ieder uit mijn team veel impact had, maar ook voor mezelf. Op het moment dat ik ook voor mezelf een keuze moest maken over mijn eigen toekomst: kortsluiting! Gelukkig had ik inmiddels wel geleerd om naar mijn gevoel te luisteren, maar het ging met veel emotie en slapeloze nachten gepaard. Dankzij mijn Reis naar regie, ben ik me bewuster geworden van mijn persoonlijke valkuilen en heb ik diverse eye-openers ervaren. Rust in mijn hoofd en lijf en beter inzien wat ik nodig heb én in me heb. Dit maakt dat ik me dan wel kwetsbaar durf op te stellen maar ook weer beter in mijn kracht kan staan en zelfvertrouwen heb. ”
Maria
Teamleider
Online programma Reis naar regie

Jouw Reis naar regie:

  • leg je af in negen weken tijd (of desgewenst langer)
  • bestaat uit zeven modules met theorie, opdrachten, audio- en videomateriaal
  • heeft drie tussentijdse email-contactmomenten met mij als jouw reisleider (in week 3, 6 en 9).
  • kan je vastleggen in jouw persoonlijk Reis naar regie-logboek wat je per post krijgt toegestuurd
  • is online een jaar voor jou beschikbaar


Wil je dit programma nog meer op maat maken? Kies dan aanvullend voor een aantal coachingsmomenten. Online of live in Nijmegen. 

 

Met grote dank aan Nathalie Hannessen (www.nhmconsultancy.com) voor het vertalen van mijn gedachtengoed en expertise naar een creatief en didactisch verantwoord online programma. En natuurlijk ook aan Mai Flesseman (www.maiflesseman.nl) voor haar grappige en veelzeggende illustraties!