Management development

Ontdek de leider in jou en vind jouw unieke stijl

Management development

Ben je benieuwd of een leidinggevende rol bij je past? Of wil je je leiderschapskwaliteiten (verder) ontwikkelen? Ik help je graag inzicht te krijgen in jouw unieke leidersschapsstijl.

In de training leer je aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe je op jouw manier goed aansluit bij de cultuur van je werkomgeving, adequaat kunt handelen in verschillende situaties en ondertussen trouw blijft aan jezelf.

Ben je benieuwd wat ik precies voor je kan betekenen? Neem vooral contact op! In een vrijblijvend gesprek vertel ik je graag meer.

“Anke is een coach met zeer scherpe waarneming en een ‘down-to-earth’-benadering. Bijzonder hoe ze met weinig informatie de context weet te schetsen en je helpt om anders tegen een situatie aan te kijken. Ze heeft een persoonlijke en psychologische benadering en blijft dicht bij jou als persoon. Tegelijkertijd verliest ze het commerciële en marktgerichte kader niet uit het oog. Daarmee staat ze je bij in je bijzondere proces van zelfontplooiing. En dan op zó’n manier dat je je vaardigheden direct kunt toepassen in de praktijk.”
Nelleke

Interesse? Neem vrijblijvend contact op