Loopbaanbegeleiding

Weten waar je nu staat en waar je naartoe wilt én kunt

Coaching loopbaan

Je hebt van die momenten in je werkende leven dat je op een kruispunt staat en nieuwe wegen in wilt slaan. Of misschien wel móet gaan omdat je je baan verloren bent en hard op zoek bent naar een nieuwe plek. Hoe waardevol is het dan dat je weet wat écht bij past en werk vindt dat perfect aansluit bij je profiel.

Ik kan je helpen oriënteren bij je (nieuwe) loopbaan en/of je begeleiden bij outplacement. Op basis van een compact ontwikkelassessment en coaching breng ik in kaart wie je bent. Wat je wilt. En wat je kunt doen om een passende plek te vinden op de arbeidsmarkt. Samen werken we toe naar een concreet en persoonlijk loopbaanactieplan.

Benieuwd wat loopbaanbegeleiding inhoudt? Ik vertel je er graag meer over.

“Ik heb veel gehad aan mijn loopbaantraject en heb het gevoel dat ik weer iets spannends en nieuws ga doen. En ja, daarvoor moet ik uit mijn comfortzone komen. Heel goed voor mij! Ik heb Ankes begeleiding ervaren als prettig, laagdrempelig en confronterend zonder confronterend te zijn. Het heeft ervoor gezorgd dat ik me weer eigenaar voel van mijn eigen ontwikkeling."
Meinke
“Anke heeft me geholpen om beter zicht te krijgen op wat ik wil met mijn loopbaan en wie ik ben als professional. Ieder gesprek leverde nieuwe inzichten op. Anke voelde daarbij precies aan wat ik op welk moment nodig had. Ik ben heel blij met wat ze voor me heeft betekend en beveel het iedereen aan om door haar gecoacht te worden.”
Sabine

Interesse? Neem vrijblijvend contact op