Coaching persoonlijk leiderschap/ burnout

Zó word je (weer) eigenaar van jouw leven

Coaching persoonlijk leiderschap

Herken je het gevoel dat je op een voortdenderde trein zit waar je niet meer vanaf komt? Lukt het niet meer om te doen wat je altijd deed en/of ben je uitgevallen op je werk? Stap je ondanks je gezond verstand en je competenties als professional stiekem steeds weer in dezelfde valkuilen? Of is je geluk even kwijt of stuk? Ik help je inzicht te krijgen in jouw patronen en je persoonlijkheid. En laat je de signalen (h)erkennen die jouw lichaam je geeft. 

Op basis van verschillenden methodieken – gericht op zowel jouw mind als je innerlijk kompas – help ik je weer eigenaar te worden van jouw leven en weer jouw energie en natuurlijke flow te ervaren. In je privéleven en/of in je werk.

Wil je meer informatie? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

“Anke heeft mij geholpen in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze weet me op een natuurlijke manier uit te dagen en stappen vooruit te zetten. Ook laat ze me mijn kracht ervaren. Daar ben ik haar dankbaar voor. Ik ben begonnen met een traject persoonlijk leiderschap. Sindsdien maak ik af en toe een afspraak om mezelf scherp te houden. Elke keer weer valt mij op hoe Anke de juiste snaar weet te raken, met een vraag, oefening, boek of de inzet van een methodiek. Steeds weer doet ze exact wat ik nodig heb om vooruit te kunnen.”
Sylvia
“Ik kijk met een positief gevoel terug op het traject persoonlijk leiderschap dat ik bij Anke volgde. Dankzij de deskundige begeleiding ben ik meer mijn eigen koers gaan varen in mijn werk, op een manier die past bij mijn persoonlijke wensen en overtuigingen.”
Ans

Interesse? Neem vrijblijvend contact op