Coaching persoonlijk leiderschap

Zó krijg je (weer) de regie over jouw leven

Coaching persoonlijk leiderschap

Herken je het gevoel dat je op een voortdenderde trein zit waar je niet meer vanaf komt? Ben je de balans tussen werk en privé helemaal kwijt? Of stap je ondanks je gezond verstand en je competenties als professional stiekem steeds weer in dezelfde valkuilen? Ik help je inzicht te krijgen in jouw patronen en je persoonlijkheid.

Op basis van verschillenden methodieken – gericht op zowel jouw mind als je innerlijk kompas – help ik je weer de regie te nemen over je leven en meer energie en flow te ervaren. In je privéleven en/of in je werk.

Wil je meer informatie? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

“Anke heeft mij geholpen in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze weet me op een natuurlijke manier uit te dagen en stappen vooruit te zetten. Ook laat ze me mijn kracht ervaren. Daar ben ik haar dankbaar voor. Ik ben begonnen met een traject persoonlijk leiderschap. Sindsdien maak ik af en toe een afspraak om mezelf scherp te houden. Elke keer weer valt mij op hoe Anke de juiste snaar weet te raken, met een vraag, oefening, boek of de inzet van een methodiek. Steeds weer doet ze exact wat ik nodig heb om vooruit te kunnen.”
Sylvia
“Ik kijk met een positief gevoel terug op het traject persoonlijk leiderschap dat ik bij Anke volgde. Dankzij de deskundige begeleiding ben ik meer mijn eigen koers gaan varen in mijn werk, op een manier die past bij mijn persoonlijke wensen en overtuigingen.”
Ans

Interesse? Neem vrijblijvend contact op