Coachen op levenskunst

Heb jij het in je om een levenskunstenaar te worden?

Coaching Levenskunst

Je weet wat je waard bent. Je hebt allerlei ervaringen beleefd – mooie en minder mooie. Je kent je kwaliteiten, bent vertrouwd met jouw valkuilen en hebt je weg in het leven gevonden. Zowel op werkgebied als privé. Dan ben je nu klaar om de volgende stap te zetten en de kunst van het leven ten diepste te ervaren. Levenskunstenaar te worden…

Ik help je om – los van wat er om je heen gebeurt – in een flow te blijven, moeiteloosheid te ervaren en je energiek te voelen. En een staat van zijn te bereiken waarin je helemaal jezelf bent en je verstand en innerlijk kompas geruisloos met elkaar samenwerken. Zodat je ervan geniet het spel te spelen dat het leven is!

Geïntrigeerd? Ik vertel je graag meer over deze bijzondere vorm van coaching.

“Anke begeleidt je op je levenspad vanuit een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Door haar unieke, doortastende aanpak van vragen, luisteren en observeren voelt zij aan wat er op dieper niveau nodig is om je de regie over jouw leven te geven. Ze biedt je diepe inzichten en helpt je deze te verankeren, zodat je ze – in aansluiting op je persoonlijke ‘zijn’ – blijvend integreert in jouw leven en je doelen.”
Marije

Interesse? Neem vrijblijvend contact op