Levenskunst in de nieuwe balans energie

Heb jij het in je om een levenskunstenaar te worden?

Coaching Levenskunst

Je weet wat je waard bent. Je hebt allerlei ervaringen beleefd – mooie en minder mooie. Je kent je kwaliteiten, bent vertrouwd met jouw valkuilen en hebt je weg in het leven gevonden. Zowel op werkgebied als privé. Dan ben je nu klaar om de volgende stap te zetten en de kunst van het leven ten diepste te ervaren. Nu we de wereld van de Nieuwe Balans Energie betreden, kent ons bewustzijn nog meer en oneindige mogelijkheden.  

Ik help je je leven te leiden in lijn met de Nieuwe Balans Energie, waarbij je flow, moeiteloosheid en energie ervaart. En een staat van zijn bereikt waarin je helemaal jezelf bent. Waarbij je innerlijk kompas en ratio optimaal en geruisloos met elkaar samenwerken. Zodat jij kan genieten van het spel van het leven!

Geïntrigeerd? Ik vertel je graag meer over deze bijzondere vorm van coaching.

“Anke begeleidt je op je levenspad vanuit een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Door haar unieke, doortastende aanpak van vragen, luisteren en observeren voelt zij aan wat er op dieper niveau nodig is om je de regie over jouw leven te geven. Ze biedt je diepe inzichten en helpt je deze te verankeren, zodat je ze – in aansluiting op je persoonlijke ‘zijn’ – blijvend integreert in jouw leven en je doelen.”
Marije

Interesse? Neem vrijblijvend contact op