Over mij

leiderschap & levenskunst

Mijn naam is Anke Helena van der Vorst. Intuïtief gevoelsmens pur sang, met een scherp analytisch vermogen. Inspirator, arbeidspsycholoog en coach.

Ik werk als bruggenbouwer tussen daily life en de magie van het bestaan. Vanuit een holistische aanpak bied ik je inzicht, inspiratie en tools waardoor jij op een krachtige, effectieve en ontspannen wijze weer eigenaar wordt van jouw eigen leven. Zodat je je wensen en grenzen leert (h)erkennen en van binnen naar buiten leeft, in plaats van andersom. Waardoor jij helemaal kan zijn wie jij bent en jouw optimale geluk en welzijn kan leven! 

Anke Helena van der Vorst

Wil je weten wat de kosten van een traject zijn en voor welke vergoedingen je in aanmerking komt?

Ik ben officieel geregistreerd bij CRKBO en NIP.

Werkwijze

Ik geloof in jouw mogelijkheden als professional. In jouw creatiekracht. En authenticiteit. Maar ik weet ook dat je last kunt hebben van belemmerende overtuigingen, negatieve ervaringen, emotionele ballast of prikkelgevoeligheid. Die verhinderen jou je volledige potentie te benutten, je dromen te volgen en bij je eigen ik uit te komen. De afgelopen jaren heb ik me als arbeidspsycholoog en loopbaancoach gespecialiseerd in het coachen, begeleiden en bewustzijnsontwikkeling van professionals zoals als jij. Ik help je te ontdekken wie jij in essentie bent, waar je kwaliteiten en ambities liggen – in je werk en privé- en hoe je daar trouw aan kan zijn. En zicht te krijgen op wat jij nodig hebt om leiderschap te nemen en het leven te leven dat bij jou past.

Visie

Door mijn jarenlange onderzoek en ervaringen (op professioneel en persoonlijk vlak) heb ik veel vakinhoudelijke kennis opgedaan en mijn eigen werkwijze ontwikkeld. Ik werk met diverse methodieken: van cognitieve werkvormen en oplossingsgericht coachen tot aan systemisch werken, voice dialogue en mindfulness. Daarbij is mijn sterk ontwikkelde intuïtie altijd leidend. Ik weet dat vanuit de mix van mind, body en soul pas échte wijsheid kan ontstaan. Zeker met de overgang naar "de nieuwe balansenergie", waarin feminiene kwaliteiten ook belangrijker worden. In overleg bekijk ik welke aanpak of combinatie van methodieken het meest geschikt is voor jou. Want alleen dan bereiken we samen het beste resultaat.

Opleidingen en werk

• In 1998 afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsycholoog aan Radboud Universiteit.
• Diverse aanvullende cursussen en opleidingen gevolgd, zoals systemisch werken, voice dialogue, mindfulness en energiewerk.
• 2013 start eigen bedrijf In Praesentia.
• 2020 tijd voor een restyling en verder gegaan onder de naam Anke van der Vorst, leiderschap en levenskunst.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op