Over mij

leiderschap & levenskunst

Mijn naam is Anke van der Vorst. Ik ben arbeidspsycholoog en coach. Resultaatgericht analyticus en gevoelsmens ineen. Ik zie mezelf als een bruggenbouwer tussen daily life en de magie van het bestaan. Vanuit die rol help ik je om op een krachtige, effectieve en ontspannen wijze de regie te voeren over jouw eigen leven. Zodat je kunt zijn we je bent, je wensen en grenzen leert verkennen en van binnen naar buiten leeft, in plaats van andersom.

Anke van der Vorst

Wil je weten wat de kosten van een traject zijn en voor welke vergoedingen je in aanmerking komt?

Ik ben officieel geregistreerd bij CRKBO en NIP.

Werkwijze

Ik geloof in jouw mogelijkheden als vrouwelijke professional. In jouw creatiekracht. En authenticiteit. Maar ik weet ook dat je last kunt hebben van belemmerende overtuigingen, negatieve ervaringen en emotionele ballast. Die verhinderen jou je volledige potentie te benutten, je dromen te volgen en bij je eigen ik uit te komen. De afgelopen jaren heb ik me als arbeidspsycholoog en loopbaancoach gespecialiseerd in het coachen, begeleiden en verder brengen van professionals zoals als jij. Ik help je te ontdekken waar je kwaliteiten en ambities liggen – in je werk en privé. En zicht te krijgen op wat jij nodig hebt om leiderschap te nemen en het leven te leven dat bij jou past.

Visie

Door mijn jarenlange onderzoek en ervaringen (op professioneel en persoonlijk vlak) heb ik veel vakinhoudelijke kennis opgedaan en mijn eigen werkwijze ontwikkeld. Ik werk met diverse methodieken: van cognitieve werkvormen en oplossingsgericht coachen tot aan systemisch werken, voice dialogue en mindfulness. Zo combineer ik een psychologische invalshoek met een meer intuïtieve aanpak. Omdat ik geloof dat vanuit die mix van mind, body en soul pas échte wijsheid kan ontstaan. In overleg bekijk ik welke aanpak of combinatie van methodieken het meest geschikt is voor jou. Want alleen dan bereiken we samen het beste resultaat.

Opleidingen en werk

• In 1998 afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsycholoog aan Radboud Universiteit.
• Diverse aanvullende cursussen en opleidingen gevolgd, zoals systemisch werken, voice dialogue, mindfulness en zelfs sjamanisme.
• 2013 start eigen bedrijf In praesentia.
• 2020 verder gegaan onder de naam Anke van der Vorst, leiderschap en levenskunst.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op