Ont-moeten over oneindige mogelijkheden op 7 juli

Steeds vaker zie ik hoe mijn cliƫnten prachtige kwaliteiten zijn gaan verstoppen in de loop van hun leven. Jammer! En tegelijkertijd zo logisch.

Als kind en eigenlijk als volwassene nog steeds, willen we namelijk niets liever dan veilig zijn en op aandacht kunnen rekenen van onze ouders of opvoeders.

En wat doen we dan? Juist: we doen precies dat waarvan we denken dat het door onze omgeving gewaardeerd wordt.
(Kleine sidenote: juist tegengesteld gedrag laten zien, is ook een tactiek om aandacht te krijgen, maar die laat ik voor vandaag even buiten beschouwing.)

Omdat ik net als jullie allemaal ook zo mijn verhaal heb, schreef ik erover. Ook om te laten zien hoe, eenmaal volwassen en in staat zelf voor ons gevoel van veiligheid te kunnen zorgen, deze onderdrukte kwaliteiten toch weer opgediept kunnen worden. Mooi meegenomen toch?

Welke van jouw ondergesneeuwde kwaliteiten zou jij graag weer willen kunnen inzetten?

Op 7 juli vertel ik er desgewenst meer over. Samen met Wiljo Dirkx van Nieuwe Balans Energie, ontmoeten we je graag in Hortus Nijmegen rondom het thema oneindige mogelijkheden in persoonlijke ontwikkeling. Interessant voor jezelf, maar ook voor ouders van kinderen die vastlopen of voor coaches, therapeuten of andere dienstverleners om hun cliĆ«nten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Je ticket bestel je via www.new-balance-energy.com. Je mag me natuurlijk ook altijd even bellen of een mailtje sturen.