Vakantievibes in daily life

En dan komt er weer een einde aan die heerlijke zomerperiode waarin alles zich zo heerlijk organisch ontvouwt.
💫
Kinderen naar school, werkafspraken op de agenda en, potverdikkeme, toch die planningsmodus die weer van zich laat horen: wie heeft wanneer voetbaltraining? Eten we ervoor, erna of gesplitst? Welke spullen moeten nog gekocht worden voor school? Etcetera. Kan niet zeggen dat echt gemist te hebben.
💫
Zoals je wellicht weet heb ik al de nodige robbertjes gevochten met mijn controledrang. Overigens ook met fijn resultaat. Zo kan ik mijn werk inmiddels doorgaans fijn in lijn met de #nieuwebalansenergie vormgeven en inrichten en kijk ik steeds met plezier en verwondering naar hoe dat proces zich ontvouwt.
Nu bijvoorbeeld door nieuwe aanvragen, precies op de dag dat ik het universum vertelde weer open te staan voor nieuwe cliënten 🙃.
💫
In mijn werk zit t dus wel goed met die organische vibes, die ook in de vakantie voorop stonden.
Als moeder heb ik er op een of andere manier meer moeite mee om die te integreren. Net zoals ik regelmatig mijn cliënten voorstel,
focus ik me dus maar op ‘de grootst mogelijke kleine stap’ die ik kan zetten in de goede richting en zet ik die ontspannen vakantiemodus gewoon weer aan. En vertrouw ik erop dat ik, als dit in mijn werk werkt, copy paste naar mijn privé-omgeving prima zal werken.

Fijne maandag!

#nieuwebalansenergie#NBE#bewustwording#persoonlijkeontwikkeling#van3dnaar5d#infinitewisdom#nieuwewereld