Boekentip

Soms ontmoet je iemand wiens gedachtengoed en visie op het leven zo overeenkomen met die van jezelf, dat je hart een sprongetje maakt!

Martijn Raaijmakers is voor mij zo iemand. Niet alleen delen we dezelfde blik op de werkelijkheid, maar willen we daarnaast bijdragen aan de nieuwe wereld waarin iedereen zijn of haar Nu-bewustzijn leeft (zoals Martijn dat zo mooi noemt), waardoor ruimte, innerlijke rust en flow ontstaan en ‘Zijn’ simpelweg ‘is’.

Martijn Raaijmakers schreef er een prachtig en helder leesbaar boek over met een wijsheid die ook vandaag de dag hartstikke actueel is. Ik las het in één ruk uit en vind het een echte must read voor iedereen die zich bezig houdt met persoonlijke ontwikkeling. En voor wie het verlangen voelt zijn of haar leven vanuit een zo ruim mogelijk bewustzijn en vanuit hart en ziel te leiden!

En laat Martijn het boek nu gratis beschikbaar stellen! Of je nou wel of niet geniet van een weekje vakantie: tijd maken voor dit boek is, als je het mij vraagt, meer dan de moeite waard.
Opdat we samen de wereld een stukje mooier maken!

Download het boek hier: https://www.unitedbypassion.com/boeken/leef-je-passie!/