Welzijn & Vitaliteit

M O N D A Y M O V E S

Een lekker royale portie welzijn & vitaliteit: die krijgen we niet meer kado tegenwoordig. We moeten er zelfs flink ons best voor doen. Niet zo gek ook, kijkend naar dat wat op ons bordje ligt. Tel daarbij op dat het opdoen van nieuwe energie en inspiratie in hobbies en door sociale activiteiten niet meer voor de hand ligt.

Zo kijk ik enorm uit naar dat moment dat ik mijn argentijnse tango-schoenen weer aan mag trekken om me tijdens een salon mee te laten voeren door de muziek, mijn danspartners en de magie van het moment. Om zo mijn batterij weer extra goed op te laden.

Het hebben en behouden van een gezonde energiebalans is in deze tijd niet vanzelfsprekend.

Mooi vind ik het om te zien hoe werkgevers zich steeds meer bewust worden van wat de huidige situatie vraagt van werknemers en daar mede verantwoordelijkheid voor nemen.

Zo werd ik uitgenodigd om voor werknemers van één van mijn opdrachtgevers sessies Welzijn & Vitaliteit aan te bieden. Gewoon anoniem te boeken via intranet, voor wie tools en/of een steuntje in de rug kan gebruiken. Om de eigen balans weer te herstellen en welzijn en vitaliteit naar een hoger plan te tillen. Mooi toch?

Fijne, vitale maandag voor jou!