Pure bliss

M O N D A Y M O V E S

Wat een magische winterwereld! Na de eerste verwondering van achter het raam, kijk ik naar mijn kat die vol nieuwsgierigheid het witte tapijt verkent.

Een maagdelijk witte vlakte. De prachtige patronen, gecreëerd door de wind. Perfecter dan perfect. Zomaar. Geen afleiding. Alleen dit. Nu. Euforie maakt zich van mij meester: wat een rust, een blank canvas.

Toegegeven, voordat ik er me overgaf aan de koude, schoot nog even door me heen dat ik in de sauna ook vrijwillig de kou opzoek (nou ja, meestal dan…). Wetend dat, eenmaal erdoorheen, de verfrissing en helderheid een zoete beloning is. Zo ook nu. Pure bliss!

Zuiverheid van waaruit goddelijke inspiratie kan ontstaan. Ook als er geen sneeuw is. En ik voel weer hoe fijn het voor mij werkt om mijn systeem dagelijks zo opgeruimd mogelijk te houden en mijn eigen puurheid als waarheid te blijven zien. Als blank canvas waarop mijn gedachten en gevoelens komen en gaan.

Fijne maandag!