Naakte waarheid

Overgave aan het ‘niet weten’

Bijzonder, dat was afgelopen jaar. En eenmaal op de drempel van 2021, heb ik zo het vermoeden dat ons ‘portie bijzonder’ nog niet op is. Om ons heen is vanalles gaande. Inmiddels weten we dat dat wat we nooit voor mogelijkheid zouden hebben gehouden, gewoon werkelijkheid kan worden. We zitten er middenin. Ik weet niet wat dit jaar voor ons in petto heeft, jij waarschijnlijk evenmin. Het enige wat we zeker weten is dat er verandering zal zijn. ‘Niet weten’ is de naakte waarheid.
Ik wens je dat je het gemak vindt je daaraan over te geven.

Ik wens je dat je stopt met energie richten op het controleren en beheersen van dat wat zich niet laat vangen. Dat je durft te kijken naar alles wat er wel is, wat je wel hebt en kan. Dat je daar zonder enige terughoudendheid van kan genieten. Samen met hen die je dierbaar zijn. Ik geloof dat we ons dan met meer gemak kunnen verhouden tot die gekke, ongrijpbare wereld waarin we ons bevinden. Laten we het mooie delen en de liefde samen voelen en voeden. Want in tegenstelling tot dat wat we kunnen bedenken en plannen, zit daar ons geluk.

Een waardevol 2021 voor jou!