Dag oude wereld, welkom nieuwe balansenergie

Subtiel, doch onmiskenbaar duidelijk, proeft zij de zoete smaak. De smaak van verandering die haar intrede doet. Oud vervaagt en verwelkomt Nieuw. De wereld beweegt, nodigt uit, vraagt, stelt op de proef en daagt uit. Laat ontdekken, laat zien dat niets meer is wat het lijkt. Toont dat vertrouwde spelregels niet meer als vanzelfsprekend werken. Nieuwe worden stukje bij beetje blootgelegd. Voor iedereen die zijn of haar ogen ervoor besluit te openen. Opwinding staat op in haar systeem. Tussen de grijze wolken door, piepen voorzichtig inspirerende en vertrouwengevende sprankelingen. Onrust en het ongemak van “niet-weten”, afgewisseld met een diep voelen van de nieuwe tijd die in aantocht is.

Een tijd waarin het masculiene terrein verliest en alleenheerschappij moet opgeven. Presteren, doen, Ik en toekomstoriëntatie krijgen gezelschap van voelen, intuïtie, zijn, relaties en het Nu. Het moment is daar waarop feminiene kwaliteiten en energie een prominenter rol gaan spelen.  

Ze voelt het piepen en kraken van het zoeken naar vers evenwicht. In zichzelf, bij anderen en de wereld om haar heen. Ervaart tegelijkertijd de immense rijkdom van zichzelf overgeven aan de flow van het leven, welke via zij haar voelen ten alle tijden kan betreden. De mooiste verrassingen en “toevalligheden” komen op haar pad. Met verwondering kijkt zij toe, tuimelend van het ene inzicht in de andere onverwachte ervaring.

Stoeit daarnaast regelmatig met haar oude wereld, probeert af te rekenen met haar ongeduld en controlebehoefte en glimlacht als deze op onverwachte momenten weer de kop opsteken.

Maar bovenal voelt zij zich verbonden met hen die haar beleving delen en voelt zij dankbaarheid voor het mogen aanraken van de wereld van de nieuwe balansenergie en de flow die dit creëert bij anderen.  Wat een wonderlijke wereld waarin wij allemaal onze rol mogen spelen.

Waarop zij diep en voldaan ademhaalt en haar nieuwe werkweek tegemoet treedt.