Nieuwe plannen door rijping en reflectie

De afgelopen weken was er radiostilte van mijn kant. Waarom?

Er rijpt iets moois. Iets wat ik later toe mag voegen aan mijn aanbod en toolkit van werkwijzen en methodieken.Het liefste wil ik dan 123 de boel aftikken, omschrijven en naar buiten brengen. Dat is mijn rationele mind die spreekt.

Nu lijken de spelregels echter anders en word ik uitgedaagd om te laten rusten, te laten rijpen, tot reflectie. En tot vertrouwen dat werken vanuit Power (die natuurlijke kracht diep van binnen) nu aan de orde is, in plaats van vanuit Force (geforceerd en meteen willen handelen). Dat handelen vanuit Force ken ik zo goed. Als ik eerlijk ben, heeft dat in het verleden zelfs de nodige euro’s gekost, die ik beter anders had kunnen besteden. Reden temeer dus voor een andere koers.

En toch, eigenwijs als ik ben, blijft het een uitdaging om mezelf rust en tijd te gunnen en mooie dingen te laten ontstaan. Op het juiste moment en op de juiste manier. Zodat zowel ikzelf als de mensen om mij heen hier later optimaal van kunnen profiteren.
Ik oefen dus nog even door met handelen vanuit Power en het weerstaan van de Force die ik zo goed ken en op korte termijn zo lekker voelt. Als de tijd rijp is, horen jullie weer van me!

Fijne maandag!