Gezonde geest in een gezond lichaam: the choice is yours

Voeding. Al jaren ben ik me, zowel persoonlijk als in mijn werk met mijn cliënten, bewust van het belang van voeding. Figuurlijke voeding. Ik ben ervan overtuigd dat de gedachten die we denken immense invloed hebben op ons welzijn. Je kent vast de wet van Murphy: als er iets mis gaat, gaat ineens alles mis. ‘Zie je wel’, denk je dan…en je geeft een nieuwe impuls aan je negatieve ervaringen. Ongewenst, lijkt me.

Gelukkig werkt het andersom ook: door aandacht te geven aan positieve gedachten en ervaringen, creëer je juist een positieve vibe. Zoals je dat ook doet door bewust te kiezen voor activiteiten, muziek en boeken die je voeden.

Fysieke voeding

Ook wat je letterlijk tot je neemt beïnvloedt je. Eigenlijk is het bijzonder dat we feestelijke

momenten doorgaans vieren met voeding die ons lijf helemaal niet dient. Wat veel

energie kost om het weer te verteren. Energie die we ook heel goed voor andere dingen kunnen gebruiken. Gek toch?

Ook hier is de kunst om de gewoonte los te laten en te leren voelen wat voor jou klopt en wenselijk is. Are you in?

Intussen experimenteer ik fijn door met mijn vegan cooking en eet ik lekkerder en puurder dan ook. Ik ben er blij mee!

Fijne maandag!

#vegancooking #gezondegeestingezondlichaam #vrouwelijkeprofessional